Met de Jurgen Vandewalle Bioracer LM-Classic in Ichtegem gaan de LM-Classics de tweede helft van het programma in. Starten met sparen voor het nieuwe LM-wielertenue kan nog steeds, want er zijn nog vijf stempels te verdienen!

LM-Classics Ichtegem 2019

Op zaterdag 6 augustus brengt de 135 km van deze topklassieker van WTC Blijf Jong Ichtegem de cyclo’s langs de Catsberg, Rodeberg, Zwarteberg, Kemmelberg, Fraizeberg en Ruidenberg, goed voor ettelijke hoogtemeters in het mooie Heuvelland. De start is aan het Sportcentrum Ichtegem in de Keibergstraat 32. De groep met oud-renner Jurgen Vandewalle vertrekt om 8.30 u, de groep met Blijf Jong om 8.45 u. Je kan ook 90 of 55 km rijden, en voor mountainbikers zijn er 35, 45, 55 of 65 km. Gpx-files kan je vinden op www.wtcblijfjong-ichtegem.be. Op zondag 7 augustus kan je dezelfde afstanden rijden, behalve de 135 km cyclo.

Het tweede luik van de LM-Classics 2022 brengt ons ook nog naar Grobbendonk (zondag 14 augustus), Tubeke (zaterdag 20 augustus), Ertvelde (zaterdag 3 september) en Lanaken (Limburg Fietsvierdaagse van donderdag 8 tot zondag 11 september)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s