Afstanden:

Cyclo: 50 – 80 – 120 km

Organisator:

Belgian Cycling

Adres en extra informatie:

Belgian Cycling, Rue de Bruxelles 482, Tubeke

Info: Kris Sommerijns – 0477 64 10 89 – cyclo@belgiancycling.be / http://www.belgiancycling.be

Parcoursen – powered by Garmin

Parcours 51 km

Kies je voor de tocht van 51 km, dan krijg je ongeveer 400 hoogtemeters voorgeschoteld. Na een uitgebreide bevoorrading halfweg , met onder meer fruit van Cibel en Cebon, en noten van  Allnuts, volgt snel de langste beklimming van de dag. Via de Rue du Pire kom je boven in het prachtige bos Bois de la Houssière. Het laatste vlakke stuk langs het Kanaal Brussel-Charleroi brengt je terug tot in Tubeke.

Parcours 78 km

Ook in de tocht van 78 km gaat het continu op en af, wat resulteert in ongeveer 700 hoogtemeters. De bevoorrading bevindt zich, net als voor de andere tochten, in het schooltje van Steenkerke. Daarna gaat het via ’s Gravenbrakel en Écausinnes naar het hellend vlak van Ronquières, om daarna terug te keren richting Tubeke.

Parcours 118 km

De langste afstand van 118 km trekt na de bevoorrading in Steenkerke nog wat dieper Henegouwen binnen. De beklimmingen worden er iets langer en steiler waardoor we op het einde van de dag uitkomen op 1140 hoogtemeters. Een mooie training voor de volgende, uitdagende tochten van de LM Classics!

Bekijk de website van Belgian Cycling voor meer praktische info over de parcoursen.