Het Grootste LM-peloton

Ja,

ik registreer* mij om deel te nemen aan het Grootste LM-peloton op zaterdag 22 september in Eeklo ter gelegenheid van de Belgian Cycling Happening.

Ik ben ten laatste om 9 uur ter plaatse in LM-wieleroutfit (minstens wielertrui) aan het Sportpark, Burg. Pussemierstraat om mij in te schrijven en ben om 9u20 aanwezig aan de LM-boog voor de groepsfoto en de gezamenlijke start.

Ik kan daarna de afstand van mijn keuze afleggen (25, 50, 80 of 120 km) aan mijn eigen tempo.

Na afloop krijg ik aan de LM-stand in ruil voor het extra polsbandje LM-peloton een gratis goodie-bag met attenties van de partners van de LM-Classics en de Belgian Cycling Happening.

Win een kampioenentrui

Er is nog een fantastisch aandenken voorzien voor de 100ste geregistreerde voor het Grootste LM-peloton: die krijgt niets minder dan een gehandtekende Belgische kampioenentrui van Victor Campenaerts, Ann-Sophie Duyck en Benjamin Verraes van het BK Tijdrijden! De 100ste deelnemer wordt op voorhand verwittigd en zal de trui ter plaatse krijgen. Dus snel registreren, er is een winnaar onder u!

*Deelnamevoorwaarden:
Elke deelnemer verklaart zich automatisch akkoord met de deelnamevoorwaarden en geeft uitdrukkelijke toestemming om persoonsgegevens bij inschrijving te verwerken en te gebruiken voor realisatie van het doel van de LM-Classics en dit zowel op sportief, informatief als marketinggebied. Deze gegevens kunnen door LM-Classics bewaard en niet meegedeeld worden aan derden tenzij dit decretaal gevraagd wordt. De deelnemer geeft toestemming tot kosteloos gebruik van afbeeldingen. De deelnemer heeft het recht om de informatie in te kijken en waar nodig te verbeteren en dit via de contactgegevens opgenomen in deze algemene deelnamevoorwaarden.
Door deelname aan het event verklaart de deelnemer zich akkoord met het eventueel gebruik van de gegevens, foto, portretrecht in druk, film of video e.a. voor promotionele doeleinden van de LM-Classics en haar events en de officiële partners van de events wanneer ze hierover communiceren, zonder hiervoor een vergoeding te vragen.