De nieuwe wieleruitrusting van de Liberale Mutualiteit werd ingereden tijdens een zonovergoten verkenningsrit van LM en de Belgische Wielerbond op het parcours van Luik-Bastenaken-Luik, twee dagen voor de echte klassieker werd verreden. Meer dan 50 getrainde en enthousiaste fietsers, onder wie bekende namen als Filip Meirhaeghe, Wouter Vandenhaute, Geert Noels en Sven Gatz, gaven het beste van zichzelf op de gevreesde hellingen zoals de Wanne, Stockeu, Haute-Levée, Rosier, Maquisard, Mont Theux en La Redoute.

In de volgende slideshow staan al enkele sfeerbeelden van deze prachtige dag, maar bekijk ook het uitgebreide fotoverslag met beelden van de start, de tocht en de bevoorradingen (klik op de kleine foto’s en ga naar de fotoalbums).

Deze slideshow vereist JavaScript.

© Andrea Roegiers

Fotoalbum start
Fotoalbum onderweg
Fotoalbum bevoorrading

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s