Op de Belgian Cycling Youth Evening zette de Belgische Wielerbond alle kampioenen en laureaten uit de jeugdcategorieën in de bloemetjes. Als partner van de Wielerbond mocht de Liberale Mutualiteit mee op het podium om de prijzen uit te reiken aan de laureaten op de piste. Luc Soens, coördinator van de LM-Classics, mocht dan ook trofeeën overhandigen aan  (van links naar rechts) Moreno De Pauw (EK Piste U23 Omnium – brons), Jonas Rickaert (EK Piste Junioren Madison – brons), Jasper De Buyst (EK Piste Junioren Omnium – zilver) en Gijs Van Hoecke (WK Piste Omnium – brons).
(foto Marc Van Hecke)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s