Hoewel het WK op de weg nog moet gereden worden, maken de veldrijders zich ook al klaar voor hun nieuw seizoen 2012-2013. Zo stelde BKCP, partner van de LM-Classics, als eerste  zijn BKCP-Powerplus team voor met wereldkampioen Niels Albert als blikvanger. Lees meer over de verwachtingen van de BKCP-ploeg op hun website.  Op deze site vindt u ook de volledige velritkalender voor het nieuwe seizoen. LM-Classics wenst Niels Albert en co uiteraard alle succes toe! Na het afsluiten van de LM-Classics 2012 worden uit alle laureaten die drie van de zes proeven aflegden nog extra-prijzen uitgeloot, geschonken door BKCP-Bank.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s