Zaterdag 3 mei is het eindelijk zover en gaan de LM-Classics 2014 van start! Met start en aankomst in Herzele worden minstens 2.000 enthousiaste wielertoeristen en gelegenheidsfietsers verwacht voor de Willems Veranda’s Classic. Er zijn tochten van 25 tot 140 km met als sluitstuk de oude ‘finale’ van de Ronde van Vlaanderen met de Muur en de Bosberg. Ook de mountainbikers komen aan hun trekken (25, 50 of 75 km). Je kan zelfs ook op zondag 4 mei fietsen (25, 50 of 75 km). Alle praktische info: www.willemsverandasclassic.be
Wie deelneemt aan drie van de acht LM-Classics krijgt een gratis LM-wielertrui, koersbroek of de bijpassende handschoenen en sokken. Uit de laureaten worden nog extra-prijzen verloot, zoals een Ridley Orion koersfiets ter waarde van 2.000 euro en fietsstages met Kortweg Cycling Travel in het Spaanse Mojacar ter waarde van 700 euro elk.

promo grinta
De kalender van de LM-Classics 2014 en de Willems Veranda’s Classic in Grinta!, het magazine voor de actieve fietser.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s