barttom“Tenzij ik in groep met mijn eigen clubuitrusting moet rijden, fiets ik altijd in het tenue van de Liberale Mutualiteit”, vertrouwde Open Vld-politicus Bart Tommelein ons enkele jaren geleden toe tijdens een van de eerste LM-Classics. En Bart houdt woord. Vorige zondag ontving hij in Oostende de nieuwe minister van Cultuur Sven Gatz die er het festival Theater aan Zee kwam bezoeken. Samen met diens fietsvrienden van ‘De Bleiters’ verkenden ze vooraf per fiets de polderstreek. Tussen Sven en Bart staat op de foto nog een bekende fietser, communicatiemanager David Steegen van voetbalclub Anderlecht. Ook u kan nog steeds een LM-fietstenue verdienen door mee te fietsen in de drie resterende LM-Classics van dit seizoen, te beginnen nu zondag in Grobbendonk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s