foto2Kortweg Cycling Travel, partner van de LM-Classics, opende recent een fietsatelier voor fietsherstellingen, fietsonderhoud, fietsmontage en BikeFitting. Het fietsatelier is geïntegreerd in de nieuwe service course, waar deelnemers aan de fietsstages in het buitenland hun koersfiets kunnen binnenbrengen en afhalen.

De focus ligt volledig op de perfecte montage, afstelling, herstelling en onderhoud van alle merken van koersfietsen, triatlon-piste en cyclo cross fietsen. Ook voor het monteren van fietsen kan u in het fietsatelier terecht, zelfs met onderdelen/frame die u via internet aankoopt.
U kan er eveneens terecht voor een grondige poetsbeurt van de fiets (met of zonder check up).
Ook voor professionele BikeFitting of afstelling van de schoenplaatjes kan u terecht in de service course. Deze service wordt uitgevoerd door de zeer ervaren fietsmekanieker Jan Van Immerseel.

foto1In het fietsatelier kan u ook terecht voor de aankoop van een basisgamma wisselstukken, sportvoeding, sportverzorgingsproducten & oliën, compressiekousen en het eigen label van Kortweg ontvetter en Kortweg bike wash. Open op maandag van 14 tot 20 uur, op dinsdag van 9 tot 17 uur, op woensdag van 14 tot 16 uur, op donderdag van 14 tot 17 uur en op vrijdag van 14 tot 18 uur. Gesloten op zondag en feestdagen. U kan ook een afspraak maken op 0471-81.42.74.

Adres: Bedrijfspark Hoogmolen, Kazerneweg 7 unit 10, 9770 Kruishoutem

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s