IMG_3775_800x1200De eerste rit van de vijfde editie van de LM-Classics was een (start)schot in de roos! Meer dan 2.000 enthousiaste wielertoeristen en mountainbikers vertrokken onder de LM-boog op het gezellige Burchtplein In Herzele voor hun Willems Veranda’s Classic tussen 25 en 140 km.

Iedereen was vol lof over het prachtige en rustige parcours, de perfecte bewegwijzering, de attente seingevers aan drukke oversteekpunten, de uitgebreide bevoorrading en de sfeerrijke animatie aan de aankomst. Onderweg werden enkele mooie hellingen aangedaan met als apotheose de Muur van Geraardsbergen en de Bosberg.
Een pluim voor de organiserende club De Wijngaardvrienden en Willems Veranda’s voor de feilloze organisatie, die ook niet minder dan 2 ministers mochten verwelkomen. Zowel vicepremier Alexander De Croo als staatssecretaris Bart Tommelein namen in onberispelijk LM-fietstenue de groepsstart van het LM-peloton dat op gang werd geschoten door burgemeester Johan Van Tittelboom en volksvertegenwoordiger Carina Van Cauter.
Op zaterdag 16 mei kan u al een tweede stempel voor de LM-Classics verzamelen op de Altebra Classic in Ophasselt. Maar geniet eerst even mee van de sfeerbeelden van de Willems Veranda’s Classic.

classics filmpje-> Bekijk het filmpje van de start!

-> Klik op een foto om de slideshow te starten

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s