classicsDe zesde organisatie in het kader van de LM-Classics 2015, West-Vlaanderens mooiste met start in Roeselare, heeft de verwachtigen opnieuw overtroffen. Gedurende vier dagen kwamen er liefst 9.000 fietsers af op deze reuze-organisatie van de sportdienst van de stad. Uiteraard veel wielertoeristen, maar ook mountainbikers en veel gelegenheidsfietsers maakten er een echte hoogdag van de fiets van. Op zaterdag, als de LM-Classic op het programma stond, waren er meer dan 2.000 deelnemers. De tochten gingen die dag in de richting van Ieper en het Heuvelland met beklimmingen van de Kemmelberg, Zwarte en Rode Berg, Baneberg en Monteberg. Geen sinecure, maar het prachtige parcours en landschap tot over de Franse grens en het schitterende zomerweer maakten veel goed. Lees ook het artikel in Het Laatste Nieuws en bij de foto’s van zaterdag op www.kw.knack.be.

One thought

  1. Prachtige organisatie, vriendelijke medewerkers, goede en rijkgevulde bevooradingen, prachtig parcours op zaterdag, proficiat.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s