vriendschapstochtMet meer dan 1.100 deelnemers was ook de laatste LM-Classic van het seizoen, de Vriendschapstocht met start in Ertvelde, een groot succes. Het goede weer, het mooie parcours en de uitstekende organisatie van ,,De Augustijntjes’’ van TC Houtland Ertvelde konden opnieuw veel cyclotoeristen, mountainbikers en kids bekoren. Ook de deelnemers in LM-uitrusting waren opvallend van de partij.

Laureaten van de LM-Classics, die minstens 3 ritten meereden en hun controlekaart lieten afstempelen, kunnen die tot 15 oktober opsturen naar Be Cycling tav Kris Sommerijns, Globelaan 49, 1190 Brussel. Zij ontvangen dan hun gratis onderdeel van het LM-wielertenue. Half december worden de winnaars bekendgemaakt van de extra-prijzen die onder de laureaten worden verloot, o.a. een Ridley Fenix, twee fietsstages in Spanje met Kortweg Cycling Travel en tal van andere prijzen. En in 2016 zijn de LM-Classics er opnieuw!

One thought

  1. Leuke rit gehad in Ertvelde, perfect bewegwijzerd en ne lekkere Augustijn gekregen en gedronken bij aankomst (135 km). Ook mijn derde stempel heb ik nu binnen voor een nieuwe LM-fietsbroek. Dank aan de organisatie en zeker tot volgend seizoen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s