2_1600x1195De inschrijvingen voor de fietsvakanties van Kortweg Cycling Travel voor 2016 lopen als een trein. En in 2016 kan u opnieuw mee met LM op fietsvakantie naar het zuiden van Spanje! In en rond het zonnige Mojacar kan u van zondag 1 mei tot en met zondag 8 mei (8 dagen, 7 nachten) met Kortweg Cycling Travel een volle week trainen als een echte wielerprof. Het verblijf is in het viersterrenhotel Marina Playa vlak aan de zee. Marina Playa is de uitvalsbasis van tal van professionele wielerploegen en trainingscentrum van de Belgische Wielerbond.

Het verblijf is in volpension met water en huiswijn bij de uitgebreide buffetmaaltijden, professioneel fietstransport vanuit België van uw eigen koersfiets, ruime en energierijke bevoorrading onderweg, begeleiding met volgwagen in drie afzonderlijke groepen, technische bijstand tijdens en na de ritten, vlucht vanuit Charleroi en luchthaventransport van en naar het hotel, gratis gebruik van fitness, zwembad, sauna, stoombad, jacuzzi, wasdienst, wifi, enz. Niet inbegrepen zijn de annulatie-en bijstandsverzekering, fueltoeslagen en luchthaventaksen, verhogingen en persoonlijke uitgaven.

IMG_2823De deelnameprijs voor de periode 1 tot 8 mei 2016 is 799 euro per persoon. De toeslag voor een single kamer is 125 euro. Niet-fietsers betalen 80 euro minder. Leden van de Liberale Mutualiteit ontvangen als extra-voordeel een gratis LM-wielertenue ter waarde van 100 euro.

Inschrijven kan door te mailen naar info@kortweg.be met vermelding ,,fietsvakantie 1 tot en met 8 mei’’, uw naam en adres en uw LM-lidnummer (zie op uw blauwe klever). U ontvangt dan een bevestigingsmail en per post een boekingsbevestiging met vermelding van uw dossiernummer. Of u kan rechtstreeks boeken via www.kortweg.be/wielerstages. Uiteraard kan u ook voor andere periodes boeken dan de LM-stageweek van 1 tot 8 mei.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s