Soms voelen we ons allemaal wel eens Greg of Jolien en kan het niet snel genoeg gaan. Maar… hoe veel maatregelen de organisatoren ook nemen om onze veiligheid te garanderen, een wielertoerist is geen renner en blijft een gebruiker van de openbare weg.

Dus ook tijdens de LM-Classics of een andere fietstocht betekent dat oppassen voor tegemoetkomend verkeer, opletten en uitkijken aan kruispunten, stoppen voor rode lichten en gesloten overwegen. Daarom: fiets wijs! LM-Classics ondertekende ook het gelijknamige charter, in naam van al haar deelnemers.

Bekijk alle aspecten om milieuvriendelijk, hoffelijk en veilig te fietsen op www.fietswijs.be.

One thought

  1. super , ik hoop dat alle deelnemers er zich aan houden , want als vice voorzitter van onze club probeer ik ook elke rit daar op te hameren , maar jammer genoeg zijn er altijd idioten die domme dingen doen en dan nog denken dat dat cool is ook . Blijven benadrukken dat veiligheid belangrijk is en dat er op de wereld plaats genoeg is voor iedereen als we allemaal een beetje ons best doen om rekening te houden met elkaar !!! super initiatief !!!! succes !!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s