De LM-fietsvakantie van zondag 6 tot en met zondag 13 mei 2018 met Kortweg Cycling Travel in het Spaanse Mojacar is zo goed als volgeboekt. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar voor snelle beslissers.

De fietsvakantie (8 dagen, 7 nachten) in het vertrouwde hotel Marina Playa 4* op 50 meter van de zee, is al jaren een topper. Dit keer vindt die plaats tijdens de week van Hemelvaart, zodat veel deelnemers slechts enkele dagen vakantie moeten nemen.

Tijdens deze fietsweek kan je trainen als een wielerprof. Er is fietsbegeleiding in drie groepen, elk met eigen volgwagen met technische assistentie en bevoorrading voor en tijdens de ritten. Uw eigen koersfiets gaat met een professioneel fietstransport over de weg naar Spanje en staat in een afgesloten fietsenstalling in de ondergrondse hotelparking. Er is gratis gebruik van technisch/poetsmateriaal, een gratis dagelijkse wasdienst voor uw wielerkleding, gratis gebruik van fitness, sauna, stoombad en jacuzzi, gratis wifi, mogelijkheid tot massage, enz.

Het hotel is in volpension. De maaltijden zijn in buffetvorm met enorme keuze en water en huiswijn inbegrepen. Ruime kamers met grote bedden, zwembaden en grote tuin. Grote bar en aparte Irish pub met TV Vlaanderen. Iedere deelnemer krijgt een welkomstdrink, een goodiebag en een leuke verrassing. LM-leden krijgen extra een volledig LM-wielertenue.

Deelnemingsprijs aan deze LM-fietsvakantie met Kortweg Cycling Travel is 855 euro. Toeslag voor single kamer 125 euro. Niet-fietser betaalt 100 euro minder. De vluchten gebeuren vanuit Zaventem naar Algeria met Thomas Cook Airlines, aansluitend is er een bustransfer van slechts 50 minuten naar het hotel.

Inschrijven enkel via Kortweg.be, waar u natuurlijk ook kan boeken voor andere periodes.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s