Over drie dagen klinkt het startschot voor de LM-Classics 2018! Zoals de voorbije jaren starten met de Willems Veranda’s Classic in Herzele, op zaterdag 5 en zondag 6 mei. Die zijn door de organiserende Wijngaardvrienden in een volledig nieuw kleedje gestoken.

Alle omlopen en hellingen zijn herzien en gewijzigd, zodat het voor de duizenden fietsliefhebbers, zowel cyclo als vtt, een nieuwe uitdaging wordt. Er zijn afstanden van 25 tot 140 km voor de fietsers en van 27 tot 77 km voor de mountainbikers langs verkeersluwe wegen en paden en wegeltjes in de Denderstreek, de Zwalmstreek en de Vlaamse Ardennen. Kortom een echte topper voor de wielerfan.

Behalve de muzikale en andere animatie op het Burchtplein is er nog een extra attractie met het eerste Na-Classic Criterium voor de echte wielrenners, om 18.30 uur voor de dames en om 19.30 uur voor de heren elite. Daarna volgt nog een heuse wielerparty.

De Willems Veranda’s Classic is meteen de eerste van negen proeven voor de LM-Classics 2018. Die zullen ook dit jaar opnieuw meer dan 25.000 fietsers begroeten, waarvan meer dan 4.000 in Herzele. Aan de LM-Classics is een gratis onderdeel van het LM-wielertenue voorzien voor wie minstens 4 keer deelneemt, en extra-prijzen voor deze laureaten: een Rildey-koersfiets, fietsvakanties met Kortweg Cycling Travel, helmen en brillen van Lazer, vip-tickets voor het BK veldrijden geschonken door Crelan, Grinta!-abonnementen, enz.

Alle details op http://www.willemsverandasclassic.be en http://www.lm-classics.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s