Zaterdag 16 juni staat met start en aankomst in Zomergem de derde LM-Classics 2018 op de agenda: Les Collines voor de cyclotochten en de Martinus Zomerveldtoertochten voor de mountainbikers.

Voor de cyclo’s zijn er afstanden van 150, 105, 65 en 35 km. De 150 km laat je na de aanloop vanuit het Meetjesland en na de eerste bevoorrading in Tiegem voorbij Nukerke kennismaken met de pittige hellingen in het Pays des Colllines. De 105 km zoekt enkele  kuitenbijters op in Waarmaarde, Kerkhove, Gijzelbrechtegem en Petegem. De 65 gaat tot in Kruishoutem. De familietocht van 35 km gaat naar Maldegem-Kleit. VTT’ers kunnen hun hart ophalen over 25, 45 of 65 km. Er is ook een kids-tocht van 17 km.

Zoals elke LM-Classic ben je verzekerd van mooie rustige parcours, goede bewegwijzering, uitstekende bevoorradingen, bewaakte fietsenparking, douches, gratis Ename of alternatief na de tocht en de uniforme deelnameprijs van 5 euro (7 voor niet-vergunninghouders).

De LM-getrouwen verzamelen en schrijven in vanaf 9 uur en nemen stipt om 9u30 de groepsfoto en groepsstart in aanwezigheid van fietsende BV’s. Daarna kan iedereen een afstand naar keuze en tegen eigen tempo afleggen. Vroeger of later vertrekken kan natuurlijk ook. Afspraak is het Sportcentrum, Den Boer 17 in Zomergem. Je kan makkelijk parkeren in de omliggende straten.

One thought

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s