Zaterdag stond de 9de LM-Classic van het seizoen op het programma, met als extraatje het Grootste LM-Peloton. Bijna 200 fietsers in LM-wielertenue verzamelden vanaf 9 uur onder de LM-startboog voor de groepsfoto en het startschot door nationaal LM-voorzitter Roni De Waele.

Samen met nog 1.500 anderen legden ze daarna een tocht met afstand en tegen snelheid naar keuze af. In en rond het sportpark was er van alles te beleven met onder meer een drankje en een hapje, muziek, de gratis massages van Naqi, LM-truitjes aan lage prijzen en een fietsparcours voor de allerkleinsten.

Op zondag kwamen nog eens 500 moedige fietsers naar het Sportpark afgezakt, ondanks het regenweer en de eerste koude.

Fietste je mee in het Grootste LM-peloton? Bekijk de de portretten van de deelnemers op zaterdag.

One thought

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s