In het Wielercentrum Eddy Merckx in Gent werden de hoofdprijzen uitgereikt die verbonden zijn aan het LM-Classics laureaatschap. Jourie Baete uit Evergem mocht dan ook naar huis gaan met een fonkelnieuwe Ridley Noah, de aero-racer van het Belgische fietsenmerk waar ook de profs van de Lotto-Soudalploeg mee rijden. Hij kreeg er deskundige uitleg en felicitaties bij van Filip Heylesonne, event-manager bij Ridley.

Wie dit jaar minstens vier keer deelnam aan een LM-Classic, ontving in ruil voor zijn afgestempelde controlekaart niet alleen een onderdeel van het LM-wielertenue, maar kwam ook in aanmerking voor tal van extra prijzen geschonken door de partners van de LM-Classics: Ridley, Kortweg Cycling Travel, Lazer, Crelan en Grinta!

Zo kunnen Mario Van Hoyweghen en Davina Van Campenhout volgend jaar een hele week mee op fietsvakantie met Kortweg Cycling Travel naar Mallorca. Christel Lievens en Johan Hoirelbeke winnen 2×2 vip-tickets voor het Belgisch kampioenschap veldrijden in Kruibeke. En Vero Goormachtigh mag pronken met waarschijnlijk het laatste (gehandtekende) truitje van Wout Van Aert in de kleuren van Crelan-Charles, haar overhandigd door Luc Versele, voorzitter van de raad van bestuur van Crelan.

Alle andere winnaars krijgen hun prijs thuis opgestuurd. Binnenkort maken we het ook het programma bekend van de LM-Classics 2019.

Bekijk de foto’s!

One thought

  1. hallo;bij deze zou ik willen vragen ik heb paar weken terug mijn formulier teruggestuurt naar jullie voor een fietsbroek en zou het kunnen dat deze nog onderweg is?sportieve grts.Roland Roels.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s