Logo LM Classics 2013Op deze pagina leest u alles over de derde editie van de LM-Classics.

Herbekijk de nieuwsberichten, verslagen en foto’s van de LM-Classics in 2013

Programma en info LM-Classics 2013

De volledige kalender, klik op de rit voor meer informatie:

Download de flyer (pdf) met het programma: FLYER LM CLASSICS 2013 NL LR
Cliquez ici pour la version française: FLYER ML CLASSICS 2013 FR LR

Laureaatschap

Om laureaat Liberale Mutualiteit Classics te worden, volstaat het deel te nemen aan drie  van de acht vermelde LM Classics. Afstand noch formule hebben belang. Er wordt door de organisator een controlestempel geplaatst naast de organisatie waaraan men heeft deelgenomen. Op het einde van het zomerseizoen volstaat het dit controleblad, met daarop minstens drie stempels, vóór 15 oktober 2013 over te maken aan het secretariaat van de Nationale Commissie voor Recreatieve Sportbeoefening, Globelaan 49, 1190 Brussel. De laureaten hebben recht op een mooie wielertrui of wielerbroek van de Liberale Mutualiteit.

Fiets mee in de LM-Classics!

Logo LM Classics 2013Rij de volgende maanden mee in de LM-Classics, acht uitgelezen tochten voor wielertoeristen. De Belgische wielerbond en de plaatselijke clubs die de ritten organiseren, staan garant voor kwaliteit op het gebied van parcours, bevoorrading, parking, douches, enz. Zowel leden van de Liberale Mutualiteit als andere wielertoeristen zijn van harte welkom!

De LM-Classics zijn in 2013 aan hun derde uitgave toe. LM-Classics 2013 wordt opnieuw groter en prestigieuzer dan de vorige twee edities. Dit jaar kan je vanaf 4 mei aan liefst 8 proeven deelnemen. Voor het eerst steken de LM-Classics ook de taalgrens over. Op zondag 12 mei kan je rond het prachtige Lac de l’Eau D’Heure de Jean-Luc Vandenbroucke Classic rijden.

Wie deelneemt aan drie van de acht LM-Classics en zijn afgestempelde controlekaart op tijd terugstuurt, ontvangt een gratis LM-wielertrui of LM-koersbroek naar keuze.
EMX_3_WCA_Shim_Ultra_Glossy WEBSITEExtra prijzen worden verloot onder alle laureaten. Nieuwe partner in 2013 is Eddy Merckx Cycles, waardoor je zelfs kans maakt om een EMX-3 ter waarde van 2.995 euro te winnen. Ook de fietsstages met Kortweg Cycling Travel in Spanje zijn niet te versmaden, net als de andere prijzen van BKCP en Grinta.