Zaterdag 23 juli wordt met de Rik Van Steenbergen Classic in Aartselaar (provincie Antwerpen) de tweede LM-Classic gereden. De organisatie is in handen van Fietstoerisme De Bevers Mortsel. Naargelang het gekozen parcours (50, 85, 100 of 155 km) nemen de renners de start tussen 7 en 12u30. Bekijk alle details over het inschrijven, de starturen, vertrekplaatsen en afstanden op deze website.

LM-Classics
De LM-Classics zijn vijf toerritten voor wielertoeristen, één in elke provincie. Aan de ritten is een laureaatschap van de Belgische Wielerbond verbonden. Wie drie Classics rijdt, krijgt een knap LM-wielershirt.

Fietsen is gezond, en daarom passen de LM-Classics uitstekend in de preventiecampagnes die de Liberale Mutualiteit en haar dienst Gezondheidsvoorlichting en –opvoeding (GVO) opzet om haar leden aan te zetten tot meer sportieve beweging.

De Liberale Mutualiteit is ook partner van de Belgische Wielerbond, en uit dit partnership zijn de LM-Classics ontstaan. De ritten worden georganiseerd door plaatselijke clubs die garant staan voor kwaliteit op het gebied van parcours, bevoorrading, parking, douches, enz. Zowel leden van de Liberale Mutualiteit als andere wielertoeristen zijn van harte welkom!

Wie niet kan wachten tot zaterdag, kan op deze website de sfeer van de eerste LM-Classic in Hooglede opsnuiven met foto’s en reacties.

De Liberale Mutualiteit wenst u veel fietsplezier!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s