In Aartselaar werd zaterdag de tweede LM-Classic gereden. Enkele kleine buien konden het fietsplezier niet vergallen. Zo’n 400 deelnemers namen de start voor een traject van  55, 85, 100 of 155 km.

Fietstoerisme De Bevers Mortsel organiseerde voor de dertiende keer de Rik Van Steenbergen Classic. Hoofdvertrekplaats was het voetbalterrein van SV Aartselaar, maar ook in Zoersel en Borsbeek namen de renners de start.

De vroege regenbuien deden de organisatoren en wielertoeristen even schrikken. Net als de eerste LM-Classic in Hooglede leek het weer opnieuw een spelbreker te worden. Gelukkig bleef het meestal droog en kwam de zon regelmatig piepen. De organisatie verliep voortreffelijk. Een beveiligde fietsparking kon heel wat wielerliefhebbers bekoren.

Onder de deelnemers zagen we heel wat oude bekenden van de eerste LM-Classic in Hooglede terug. Door hun deelname aan deze rit verzamelden ze een tweede stempel voor het laureaatschap van dit wielerevenement. Wie fietst in drie van de vijf LM-Classics krijgt een LM-wielershirt.

De volgende LM-Classic gaat door op zaterdag 6 augustus met de Marc Wauters Classic in Heusden-Zolder. De organisatoren van die rit kwamen in Aartselaar al eens een kijkje nemen.

Bekijk alvast enkele sfeerbeelden van de LM-Classic van 23 juli in Aartselaar. Later deze week volgen een uitgebreide fotoreportage en enkele reacties.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s