Zaterdag zijn elf moedige vrouwen in Gent begonnen aan hun Ride2Rome. Op het programma staat een tocht van 1800 kilometer naar Rome, verdeeld over zestien etappes met mytische cols en georganiseerd door Ladies Fun Ride. De opbrengst van de trip gaat naar Think-Pink, een campagne die zich inzet voor de strijd tegen borstkanker.

Ariane De Smet, adviserend geneesheer van LM, samen met Els Bens, deelneemster Ride2Rome bij de start in Gent

Bij de start in Gent werden de vrouwen begeleid door vele sympathisanten. Ook enkele fietsers van de Liberale Mutualiteit reden een eindje mee om het initiatief te steunen. Voor de start hadden we ook een interview met deelneemster Els Troch-Bens, lid van de Liberale Mutualiteit, uit Laarne. Tussen de vele voorbereidende kilometers in de Vlaamse Ardennen spraken wij met deze moedige fietser voor het ledenmagazine van LM Oost-Vlaanderen.

 

Lees het interview met Els Bens, deelneemster aan de Ride 2 Rome!

Meer over Ride2Rome en hoe het initiatief te steunen, kan je vinden op de website van Ladies Fun Ride

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s