11 dappere LM-fietsers trokken vorige week naar Frankrijk voor een mooie uitdaging. In hun prachtige LM-outfits beklommen ze er cols als de Galibier en Alpe D’Huez. Dat klimwerk leverde ook mooie beelden op! Dankzij fotograaf Marcel Brisaert kunnen we meegenieten zonder zelf de benen te vermoeien.

De fietsers van het sportieve LM-team zijn Marc Dewaelheyns, Philip Willems, Herwig De Nutte, Patrick Somers, Claude Dufour, Aurélien Lauwers, Jan Jacobs, Danny Vandervelde, Willy Segers, Wim Bonte, Marcel Brisaert en Mario Peters.

Philip Willems blikt tevreden terug: “De uitstap was zeer geslaagd. Prachtig weer, leuk hotelletje en natuurlijk de prachtige landschappen. Volgende cols staan eindelijk op ons palmares: op zaterdag 10 september, na een lange vermoeiende reisweg met de wagen in onze benen, werd ons een leuk opwarmertje, met Les Puys (14 %), geserveerd. Om dan zondag eindelijk te starten met het grotere werk, Col du Lautaret, Col du Galibier en vervolgens Les 2 Alpes. Als afsluiter hebben we op maandag nog Alpe D’Huez en de Col d’Ornon bedwongen. Voldaan van zoveel robuuste schoonheid zijn wij dinsdagmorgen terug huiswaarts vertrokken.”

Ook zin om te fietsen?

Deze slideshow vereist JavaScript.

© Marcel Brisaert

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s