Liefst 1097 fietsers waren op de afspraak in Ertvelde voor de laatste LM-Classic van dit jaar. Onder hen één derde mountainbikers en een dertigtal ‘kids’ die een eigen begeleide tocht reden. Ze kregen achteraf een LM-pretpakket als beloning. Ook dit keer was er volop lof voor de verschillende parcours, de bevoorrading en de puike organisatie, dit keer van TC Houtland.

Met deze vijfde en laatste fietstocht kwam een einde aan de eerste editie van de LM-Classics. “De LM-Classics, een samenwerking tussen de Liberale Mutualiteit en de Belgische Wielerbod, hebben hun bestaansrecht bewezen”, zegt coördinator Luc Soens. “Voor de leden van de Liberale Mutualiteit zijn ze een echte sportieve meerwaarde.” De komende dagen krijgen alle deelnemers die drie van de vijf LM-Classics reden, hun gratis wielertrui opgestuurd. Die is ook nog altijd te koop op deze website, waar je ook alle fotoalbums van de voorbije LM-Classics vindt.

-> Lees een uitgebreid verslag van de LM-Classic in Ertvelde en bekijk een heleboel foto’s van het parcours, de start en de aankomst.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s