Zaterdag 9 juni staat de tweede LM-Classic van 2012 op de agenda. Met start en aankomst in Vossem (en met tweede startplaats in Tremelo) wordt dan Dwars door Duiven- en Witloofstreek gereden, een organisatie van wielerclub Pro Cyclo Vossem.

De weergoden hebben beloofd het die dag droog te houden. Geen enkele wielertoerist of fietsliefhebber heeft dus een excuus om niet aan de start te staan om 40, 80 of 135 km af te leggen door het prachtig glooiende Vlaams-Brabant. Echte hellingen staan er voor de klimmers niet op het menu, maar het voortdurend glooiende landschap mag toch niet onderschat worden.

Zoals bij elke LM-Classic zorgen de organisatoren voor een mooi, veilig en goed uitgepijlde omloop, uitgebreide bevoorrading, bewaakte fietsenstalling, pechverhelping, Rode Kruispost, kleedkamers en douches en een herinnering voor elke deelnemer.

Starten kan van 8 tot 12.30 uur voor de 80 en van 8 tot 10 uur voor de 135 km aan de Gemeentelijke Sportzaal, Dorpsstraat 38 in Vossem of aan het clublokaal WTC Damiaan, Kruisstraat in Tremelo. Voor de 40 km is de start alleen in Vossem. Voor de 80 km wordt een gezamenlijke LM-start voorzien in Vossem om 9u30. Wie al nader wil kennismaken met het parcours kan terecht op www.procyclovossem.be

Wie de eerste LM-Classic van het seizoen, Trofee De Muur in Geraardsbergen, wil herbeleven kan terecht op onze website.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s