Ook de tweede LM-Classic van het seizoen, Dwars door de Druiven- en Witloofstreek met start en aankomst in zowel Vossem als Tremelo, was een heuse voltreffer. Meer dan 600 deelnemers  maakten er een sportieve happening van op een glooiend parcours met opvallende accenten als de prachtige doortocht van het park van Tervuren. De organiserende wielerclub Procycling Vossem zorgde voor een puike organisatie en een aangename ontvangst van de deelnemers. Bekijk hieronder sfeerfoto’s van deze mooie wielerdag.

Op zaterdag 21 juli staat de derde LM-Classic van het jaar op het programma. Tijdens de Rik van Steenbergen Classic in Aartselaar kan je dan naar keuze 50, 85, 100 of 155 km afleggen. Je kan vanaf dan nog steeds beginnen sparen voor de LM-wielertrui of koersbroek die je gratis krijgt bij drie deelnames. Bekijk hier ook nog het volledige jaarprogramma van de LM-Classics 2012.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Ook de mensen van Unitas Steenhuize, de wielerclub die de eerste LM-Classic organiseerde, waren van de partij in Vossem. Ook zij namen foto’s van hun rit. Bekijk het album via Picasa.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s