Woensdag 15 augustus vertrekken tien sportieve vrouwen met de fiets naar Barcelona. Onder hen LM-arts Ariane De Smet. Op 16 dagen tijd hopen ze de 1700  km dwars door Frankrijk en Catalonië te overbruggen.

De start woensdag  is om 9 uur op het Sint-Baafsplein in Gent. Iedereen is welkom om de voorstelling van de deelnemers mee te maken en vanaf 10 uur kan u ook de eerste kilometers meefietsen tot in Gavere.

De opbrengst van het project gaat naar Think Pink en wordt besteed aan borstkankeronderzoek. Tot gisteren had Ariane De Smet van alle deelnemers het meeste geld ingezameld, onder andere door een reusachtige koekjesverkoop, en door de steun van de Liberale Mutualiteit Oost-Vlaanderen.

Op 25 augustus kan u de dames op de fiets ook vergezellen bij de beklimming van de Tourmalet in de . Meer over Ride2Barca op www.ladiesfunride.be

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s