‘Kortweg’, partner van de LM-Classics, zet met de Liberale Mutualiteit een nieuwe samenwerking op het getouw. Van 12 tot 19 april 2013 kunnen LM-leden tegen voordeelprijs mee op fietsvakantie naar het Spaanse Mojacar. Op die manier kunnen wielertoeristen een weekje trainen als echte profs, met verblijf in het luxe Hotel Marina Playa 4* op vijftig meter van de zee.

Jan Almeye van Kortweg Cycling Travel (links) en Luc Soens van LM-Classics bezegelden deze samenwerking alvast met een truitjeswissel.

Luc Soens: “Voor veel wielertoeristen en fervente fietsers loopt het huidige seizoen al een beetje op zijn einde en worden er volop plannen gemaakt voor volgend jaar. Een fietsstage in Spanje is de ideale springplank om er volgende lente en zomer weer te staan, daar kan ik zelf van meespreken (lacht).  De fietsvakanties van Kortweg zijn bovendien van zo perfecte kwaliteit in alle opzichten dat dit een echte aanrader is. Niet aarzelen, maar inschrijven dus!”

Uiteraard kunnen ook uw fietsvrienden die geen LM-lid zijn, mee op deze vakantie. Om van de voordeelprijs te genieten kunnen ze ook nog hun overstap regelen naar LM, dé fietsvriendelijke mutualiteit.

Lees alles over de LM fietsvakantie met Kortweg op onze website!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s