EMX_3_WCA_Shim_Ultra_Glossy WEBSITELM-Classics gaat in 2013 ook in zee met Eddy Merckx Cycles.  Het fietsmerk van de Kannibaal ziet in de LM-Classics een ideale partner. En er is meer! Onder de laureaten van de LM-Classics 2013 zal bovendien een EMX-3 ter waarde van 2.995 euro worden verloot.

Peter Speltens, marketing manager van Eddy Merckx Cycles: “Ik nam vorig jaar zelf deel aan Trofee De Muur, één van de LM-Classics. Daar zag ik dat de LM-Classics perfect beantwoorden aan wat wij van een dergelijk circuit voor wielertoeristen verwachten. Ik was meteen verkocht. Prachtige parcours, goed georganiseerd, veel deelnemers maar geen overrompeling.”

Eddy Merckx Cycles“Dit jaar zullen wij in principe op elke LM-Classic aanwezig zijn met een volledig gamma van onze fietsen”, zegt Speltens. “Zo zal je er kunnen kennismaken met ons nieuw topmodel, de EMX-525. Onder de laureaten van de LM-Classics 2013 zal bovendien een EMX-3 ter waarde van 2.995 euro worden verloot (of het vrouwenmodel EFX-3), een bijkomende goede reden om zeker deel te nemen aan de LM-Classics.” (Lees meer over de extra prijzen)

De andere partners van de LM-Classics blijven eveneens. Met Kortweg Cycling Travel kan je fietsstages in het zuiden van Spanje winnen. De bank BKCP schenkt veldrittickets en fietsmagazine Grinta geeft jaarabonnementen. Allemaal te winnen onder de laureaten die minstens drie fiets- of MTB-ritten meerijden en op tijd hun afgestempelde deelnemingskaart insturen.

Meer informatie op Eddy Merckx Cycles

One thought

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s