Logo LM Classics 2013LM-Classics 2013 wordt opnieuw groter en prestigieuzer dan de vorige twee edities. Dit jaar kan je vanaf 4 mei aan liefst 8 proeven deelnemen.
Voor het eerst steken de LM-Classics ook de taalgrens over. Op zondag 12 mei kan je rond het prachtige Lac de l’Eau D’Heure de Jean-Luc Vandenbroucke Classic rijden.

De LM-Classics 2013 starten op zaterdag 4 mei met ook al een nieuwe organisatie, de Willems Veranda’s Classic in Herzele. Ook de twee weekends daarna kan je een stempel verdienen voor het laureaatschap. Op zondag 12 mei dus, en op zaterdag 18 mei met de gekende Trofee De Muur in Ophasselt.

Luc Soens, coördinator LM-Classics
Luc Soens, coördinator LM-Classics

“De LM-Classics nemen daarmee een razendsnelle droomstart”, lacht coördinator Luc Soens. “Herzele is een  compleet nieuwe organisatie in een gemeente die zeer wielerminded is. De week daarna trekken de LM-Classics voor het eerst over de taalgrens. En het weekend daarop staat Trofee De Muur al op de agenda.”

In juni zijn we opnieuw te gast in Vossem, in juli in Aartselaar en begin augustus in Heusden-Zolder. Nog die maand kan je liefst vier dagen op de fiets in West-Vlaanders Mooiste in Roeselare om af te sluiten op 31 augustus in Ertvelde.

Ook dit jaar krijgen fietsers die aan 3 van de 8 proeven deelnemen, een gratis wielertrui of wielerbroek van de Liberale Mutualiteit. Voor het eerst kunnen fietsers die alleen mountainbiken eveneens dit laureaatschap verdienen. Bovendien maken ze daarmee ook kans op één van de vele extra-prijzen die door de partners van de LM-Classics ter beschikking worden gesteld. EMX-3 bol WIDGETNieuwe partner in 2013 is Eddy Merckx Cycles, waardoor je zelfs kans maakt om een EMX-3 ter waarde van 2.995 euro te winnen. Ook de fietsstages met Kortweg Cycling Travel in Spanje zijn niet te versmaden, net als de andere prijzen van BKCP en Grinta.

“Door de goede en vlotte samenwerking met de Koninklijke Belgische Wielerbond en Wielerbond Vlaanderen  zijn we goed op weg om het kwaliteitslabel te worden voor een sympathiek circuit van goed georganiseerde wieler- en MTB-tochten tegen zeer voordelige prijzen in de mooiste regio’s van het land”, zegt Luc Soens niet zonder trots.

Bekijk hier het volledig programma van de LM-Classics 2013

De Franstalige versie vindt u hier: FLYER ML CLASSICS 2013 FR LR

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s