DSC_0758Zaterdag 4 mei werden de LM-Classics op gang gefietst in Herzele. Het Burchtplein was de vertrekplaats voor de Willems Veranda’s Classic, voor de allereerste keer georganiseerd door De Wijngaardvrienden. Die eerste editie werd een schot in de roos. De zon was van de partij en dat zorgde voor een mooie opkomst. Bijna 1.500 wielertoeristen reden een tocht tussen 25 en 145 km.
Het startschot werd gegeven door burgemeester Johan Van Tittelboom in het gezelschap van Tom Van Damme, voorzitter van de Belgische Wielerbond en een flink aantal LM-fietsers. Wij stuurden een fotograaf met hen op pad en namen beelden op de vertrekplaats.
Nu zondag is er met de Jean-Luc Vandenbroucke Classic (Lac de l’Eau D’Heure) al een volgende LM-Classic! Bekijk het volledige programma.

Foto’s: klik op een foto en de slideshow zal starten
Nog meer foto’s kan u vinden op de website van de Wijngaardvrienden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s