DSC_0442Zaterdag gaan de LM-Classics 2013 van start met de Willems Veranda’s Classic op zaterdag 4 mei in Herzele. Een (nieuwe) veelbelovende organisatie van De Wijngaardvrienden die zeker een aanwinst wordt voor de veeleisende wielertoerist.

Vooral de kasseienhaters zullen in hun nopjes zijn. In de ritten over 25, 50, 75, 110 en 140 km zit slechts één kasseihelling maar vooral veel andere onbekende hellingen met heerlijke vergezichten op de Vlaamse Ardennen. De grootste afstanden rijden op het einde de oude finale van de Ronde van Vlaanderen.

lm herzele widgetDe organisatie zorgt niet alleen voor een fietsfeest maar ook voor muzikale en andere randanimatie op en rond het Burchtplein in Herzele. Ook de partners van de LM-Classics zijn aanwezig. Zo krijgen de eerste honderd bezoekers op de stand van Eddy Merckx Cycles en Kortweg een gratis retro-cap van Eddy Merckx Cycles. Ook liggen demo-exemplaren ter beschikking van het fietsmagazine Grinta. Wie meerijdt in een Willems Veranda’s wieleroutfit 2013 kan dan weer op een verrassing rekenen op de promostand van Willems Veranda’s. (lees alles over de Willems Veranda’s Classic)

De LM-Classics 2013 nemen een blitz-start. Een week later, op zondag 12 mei staat de Jean-Luc Vandenbroucke Classic op het menu in het prachtige decor van Lac de l’Eau d’Heure op de grens tussen Henegouwen en Namen. En op zaterdag 18 mei wordt al de derde LM-Classic van het seizoen gereden, Trofee De Muur in Ophasselt.

Ook dit jaar kunnen laureaten van de LM-Classics (3 deelnames met stempel op de controlekaart) behalve een LM-wielershirt of –wielerbroek opnieuw schitterende extra-prijzen winnen. Zo wordt onder deze laureaten een Eddy Merckx EMX-3 ter waarde van 3.000 euro uitgeloot, maar ook 2 wielerstages met Kortweg Cycling Travel in Mojacar, 10 jaarabonnementen op het wielermagazine Grinta en gratis tickets en VIP-tickets voor het veldrijden van BKCP.

Kijk ook verder op deze website voor alle praktische informatie over alle LM-Classics.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s