Met LM-Brabant naar de Mont Ventoux

montDe Liberale Mutualiteit Brabant is in 2013 100 jaar jong. Een van de festiviteiten om deze verjaardag te vieren is de beklimming van de beruchte Mont Ventoux van 5 tot 9 september. En u kan er natuurlijk bij zijn.

“Voortbordurend op het succes van de LM-Classics zochten we een sportieve manier om deze honderdste verjaardag luister bij te zetten”, zegt organisator Philip Willems. “Daarom proberen we zoveel mogelijk fietsers bijeen te krijgen die op zaterdag 8 september samen minstens 100 beklimmingen van de Mont Ventoux afwerken. De opbrengst wordt geschonken aan een goed doel. Niet-fietsers zijn natuurlijk even welkom om de sportievelingen aan te moedigen.”

Haast u om in te schrijven, want het aantal deelnemende fietsers is beperkt.
Alle informatie vindt u in bijgaande folder: Folder LMB – Mont Ventoux
-> Cliquez ici pour le dépliant français: LMB-Mont Ventoux-FR

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s