montDe Liberale Mutualiteit Brabant is in 2013 100 jaar jong. Een van de festiviteiten om deze verjaardag te vieren is de beklimming van de beruchte Mont Ventoux van 5 tot 9 september. En u kan er natuurlijk bij zijn.

“Voortbordurend op het succes van de LM-Classics zochten we een sportieve manier om deze honderdste verjaardag luister bij te zetten”, zegt organisator Philip Willems. “Daarom proberen we zoveel mogelijk fietsers bijeen te krijgen die op zaterdag 8 september samen minstens 100 beklimmingen van de Mont Ventoux afwerken. De opbrengst wordt geschonken aan een goed doel. Niet-fietsers zijn natuurlijk even welkom om de sportievelingen aan te moedigen.”

Haast u om in te schrijven, want het aantal deelnemende fietsers is beperkt.
Alle informatie vindt u in bijgaande folder: Folder LMB – Mont Ventoux
-> Cliquez ici pour le dépliant français: LMB-Mont Ventoux-FR

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s