bcchAan het afkicken na de Stelvio, de Mont Ventoux of ander klimwerk? Of juist nog aan het opbouwen naar een klimprestatie of fietsvakantie in de bergen? Of gewoon zin om zelf te fietsen op het parcours van het Belgisch kampioenschap bij de profs zondag?

Dat kan! Zaterdag 22 juni, daags voordien dus, staat in La Roche-en-Ardenne de Belgian Championship Cycling Happening op het programma. Uiteraard kan je daar de beruchte Côte de l’Ortho (2,8 km aan gemiddeld 6,2 %) tussen je boterham leggen. Er zijn afstanden van 50, 80 en 120 km. Meer info in de flyer: FLYER BCCH 2013

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s