BorluutbikersDe Borluutbikers uit Sint-Denijs-Westrem kozen voor de LM-wieleroutfit als nieuwe clubuitrusting. De stijlvolle truitjes en broekjes werden al uitgebreid getest tijdens een fietsvierdaagse in Duitsland, en gisteravond ook officieel ingereden met een pittig ritje en bijhorend hapje en drankje in het clublokaal L’Apero in Latem.

Ook interesse om met uw fietsvrienden rond te toeren in LM-tenue? Voor de professionele kwaliteit van de Bioracer-pakjes hoeft u het zeker niet te laten. Laat een bericht achter op deze website en wij contacteren u met de voorwaarden!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s