LM Fietstage Kortweg 2013In samenwerking met Kortweg Cycling Travel organiseert de Liberale Mutualiteit in 2014 opnieuw een wielerstage voor haar leden in het Spaanse Mojacar. Door het grote succes worden de inschrijvingen reeds geopend.

LM-leden kunnen tegen een gunstprijs  hun fietsconditie aanscherpen van vrijdag 18 tot en met vrijdag 25 april 2014. Verblijf is in het uitstekende 4-sterrenhotel Marina Playa. Voor de fietsers zijn alle faciliteiten (volgwagens, technische ondersteuning, bevoorrading, begeleiding,…) voorzien. Deelnemende LM-leden betalen 715 euro (niet-leden 745 euro). Ook niet-fietsers kunnen mee, zij betalen 80 euro minder. Voor alle details en inschrijvingen: http://www.kortweg.be/wielerstages/wielerstages/98_wielerstage-18-tem-25-april-2014-lm-fietsvakantie/

Hoe verloopt zo’n LM-fietsstage? Bekijk de getuigenis van twee LM-leden uit Zingem die deelnamen aan de stage in april van dit jaar. De reportage stond in het LM-ledenblad, maar is ook te zien op onze website: “Dit is het fietsparadijs” (pdf)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s