Dwielertoerist magazine_8e LM-Classics 2013 zitten in de helft. Vier mooie ritten hebben we achter de rug, vier uitdagende proeven liggen voor ons. Zaterdag 20 juli zetten we ons terug in het zadel met de Classic Rik Van Steenbergen in Aartselaar. Twee weken later op 3 augustus fietsen we in Heusden-Zolder de Marc Wauters Classic. Bekijk het volledige programma.

‘Wielertoerist’, het online magazine voor wielertoeristen, zet de LM-Classics in zijn recentste editie trouwens volop in de kijker. Op de cover pronkt een LM-wielertenue en binnenin geeft coördinator Luc Soens tekst en uitleg. Klik ook verder naar de getuigenissen van deelnemers aan de  voorbije LM-Classics. Surf naar Wielertoerist.be en neem zeker een kijkje op pagina 18.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s