west afficheDit weekeinde staat de 7de LM-Classic van het seizoen op de agenda, en wat voor één! Van donderdag 22 tot en met zondag 25 augustus kan je in en om Roeselare deelnemen aan West-Vlaanderens Mooiste, elke dag langs een ander parcours. Donderdag wordt er gefietst richting Waregem en Oudenaarde (met een halte aan het Centrum Ronde van Vlaanderen). Vrijdag staat in het teken van 100 jaar Ronde van Vlaanderen. Zaterdag gaat het richting Zonnebeke en het Heuvelland. Zondag kan je naar het land van Bakenlandt of fietsen in en rond Roeselare.  Er is heel wat randanimatie voorzien, en je kan zelfs blijven kamperen. Ook de mounainbikers komen ruimschoots aan hun trekken op zaterdag en zondag. Alle details elders op deze website en op www.westvlaanderensmooiste.be.

De week daarna sluiten we de LM-Classics 2013 af in Ertvelde met de Vriendschapstocht op zaterdag 31 augustus. Ook daar voor elk wat wils met tochten van 35 tot 150 km voor de cyclotoeristen, van 25 tot 50 km voor de mountainbikers en van 18 km voor de kids. Alle info eveneens op onze website, en op www.tc-houtland-ertvelde.be.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s