ertvelde2013Met de Vriendschapstocht in Ertvelde kwam zaterdag een eind aan de LM-Classics 2013. Tussen mei en augustus selecteerden wij acht uitgelezen tochten voor wielertoeristen. Het resultaat was een mooie fietszomer.

De laatste LM-Classic van afgelopen zaterdag werd overigens een succes. In Ertvelde kwamen 1.080 renners aan de start van de Vriendschapstocht, georganiseerd door TC Houtland. Op de fotopagina van Stefaan Lesage kan u terugblikken met mooie foto’s.

De organisatoren van de LM-Classics willen alle enthousiaste fietsers bedanken die de voorbije weken deelnamen aan een of meerdere wielertochten!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s