DrukwerkOok in 2014 komen de fietsliefhebbers ruimschoots aan hun trekken tijdens de LM-Classics. Dit laureaatschap van de Liberale Mutualiteiten, de Belgische Wielerbond en Wielerbond Vlaanderen is aan zijn vierde uitgave toe.
Er zijn opnieuw 8 mooie ritten, verspreid over het Vlaamse land én ook in Wallonië. Iedereen die 3 van de 8 LM-Classics uitrijdt en zijn afgestempelde deelnemingskaart tijdig instuur, ontvangt naar keuze een gratis LM-wielertrui of LM-fietsbroek of de bijpassende LM-wielersokken en handschoenen. Onder al deze laureaten worden dan nog eens heel wat extra-prijzen geloot, waaronder een Ridley koersfiets en 2 Kortweg-wielerstages in Spanje.
Lees meer en bekijk het programma…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s