Ridley Orion fietsHet is half januari, en de winter is nog niet in het land. Ideaal dus om reeds wat trainingskilometers bijeen te rijden in afwachting van de LM-Classics 2014. Op zaterdag 3 mei beginnen we er aan met de Willems Veranda’s Classic in Herzele. Dit jaar kunnen trouwe deelnemers aan de LM-Classics een prachtige Ridley Orion koersfiets winnen, compleet met afmontage Shimano Ultegra.

Wat moet je hiervoor doen? Deelnemen aan drie van de acht LM-Classics én je afgestempeld deelnemingsformulier tijdig terugsturen. Als laureaat ontvang je dan naar keuze een LM-wielertrui, koersbroek of handschoenen + sokken. Deze laureaten gaan in de trommel voor de extra-prijzen. Behalve voor de Ridley Orion koersfiets, geschonken door dit ambitieuse Belgische fietsmerk, kom je dan in aanmerking voor 2 fietsstages in Spanje met Kortweg Cycling Travel, tickets voor het veldrijden  geschonken door BKCP, jaarabonnementen op het fietsmagazine Grinta, enz.
Ontdek het volledige programma voor de LM-Classics 2014 en noteer de ritten nu al in uw fietsagenda!