Win een Ridley Orion met de LM-Classics 2014

Ridley Orion fietsHet is half januari, en de winter is nog niet in het land. Ideaal dus om reeds wat trainingskilometers bijeen te rijden in afwachting van de LM-Classics 2014. Op zaterdag 3 mei beginnen we er aan met de Willems Veranda’s Classic in Herzele. Dit jaar kunnen trouwe deelnemers aan de LM-Classics een prachtige Ridley Orion koersfiets winnen, compleet met afmontage Shimano Ultegra.

Wat moet je hiervoor doen? Deelnemen aan drie van de acht LM-Classics én je afgestempeld deelnemingsformulier tijdig terugsturen. Als laureaat ontvang je dan naar keuze een LM-wielertrui, koersbroek of handschoenen + sokken. Deze laureaten gaan in de trommel voor de extra-prijzen. Behalve voor de Ridley Orion koersfiets, geschonken door dit ambitieuse Belgische fietsmerk, kom je dan in aanmerking voor 2 fietsstages in Spanje met Kortweg Cycling Travel, tickets voor het veldrijden  geschonken door BKCP, jaarabonnementen op het fietsmagazine Grinta, enz.
Ontdek het volledige programma voor de LM-Classics 2014 en noteer de ritten nu al in uw fietsagenda!