wereldkampioenen2014Luc Soens was namens de LM-Classics en de Liberale Mutualiteit aanwezig op de Wereldkampioenschappen Veldrijden in Hoogerheide en op de slotreceptie in het hotel van de Belgische renners en delegatie. Hij mocht er Thijs Aerts (links) en Wout Van Aert (rechts) feliciteren, de wereldkampioenen bij de junioren en beloften.
“Als partner van de Belgische Wielerbond vindt de Liberale Mutualiteit het belangrijk om het jeugdwielrennen te ondersteunen en op die manier de aandacht te vestigen op gezonde beweging en sportbeoefening”, aldus Luc Soens.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s