winnaar EM-fietsFilip Cauwel uit Geraardsbergen is de winnaar van de Eddy Merckx EMX-3 fiets ter waarde van 2.995 euro als hoofdprijs van de LM-Classics 2013.

Cauwel, ambtenaar bij het Agentschap voor Landbouw en Visserij, reed in 2013 drie LM-Classics in Herzele, Ophasselt en Ertvelde. Gisteren kreeg hij zijn nieuwe koersfiets overhandigd bij de dichtstbijzijnde dealer D’Hose Rijwielen in Sint-Martens-Lierde door Ludwig D’Hose (links) , Anuschka Van Nevel van Eddy Merckx Cycles en Luc Soens van LM-Classics (rechts).

“Vier keer heb ik de brief moeten herlezen”, zegt winnaar Filip Cauwel. “Ik kon amper geloven dat ik zo’n fiets gewonnen had.” Het was de clubverantwoordelijke van zijn wielerploegje De Wijngaardvrienden die het deelnameformulier van Filip opstuurde. Zo kreeg hij niet enkel een LM-wielertrui, maar dus ook de hoofdprijs. “Aangezien het kader van mijn vorige koersfiets brak, is dit een geschenk uit de hemel. Mijn vrouw is blij dat ik nu geen nieuwe moet kopen”, lacht Filip. Op het kader van zijn Merckx-fiets heeft de dertigjarige fietstoerist trouwens een levenslange garantie. Filip zal met zijn nieuwe fiets alvast pronken op de eerste LM-Classic van het nieuwe jaar in Herzele. “Je kan er dit jaar ook mountainbiken, maar ik rij toch liever op de weg.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s