herzele 2014Over minder dan een maand gaan de LM-Classics 2014 van start met de Willems Veranda’s Classic met start en aankomst op het mooie Burchtplein in Herzele.
Het spreekt vanzelf dat deze eerste proef van de LM-Classics de mooie Vlaamse Ardennen zal doorkruisen. De organisatie heeft nieuwe, nog ongekende hellingen opgezocht maar ook twee gekende en beruchte kasseihellingen uit de finale van de ‘oude’ Ronde van Vlaanderen: de Muur van Geraardsbergen en de Bosberg. Nieuw dit jaar zijn de mountainbiketochten én de fietstochten op zondag 4 mei. Er is ook telkens een gezinstocht van 25 km en een kidstocht op zaterdag.

Wie deelneemt aan drie van de acht LM-Classics ontvangt dit jaar in ruil voor een afgestempelde controlekaart ofwel een LM-koerstrui of LM-koersbroek of de bijpassende sokjes en handschoenen. Deze laureaten komen ook in aanmerking voor het extra-prijzenpakket. Daarmee is dit jaar o.a. een Ridley Orion koersfiets te winnen, twee Kortweg-fietsstages in Spanje enz. Alle details vindt u op deze website maar ook op www.willemsverandasclassic.be van WTC De Wijngaardvrienden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s