muur start 2014Met meer dan 1.200 waren ze opnieuw, de trouwe fietsliefhebbers die present waren op de tweede LM-Classic van het seizoen, Trofee De Muur in Ophasselt. Om en rond het bedrijfsgebouw van Altebra was het de hele zaterdag een drukte van jewelste, zowel voor, tijdens als na de diverse ritten georganiseerd door Unitas Steenhuize. Burgemeester Guido De Padt van Geraardsbergen en zijn dochter Caroline gaven de officiële start, ondertussen was het een gaan en komen van cyclotoeristen en mountainbikers en na de middag zat de sfeer er helemaal in met de muzikale animatie en het optreden van De Helaasheid der Zingen. Bekijk het uitgebreide fotoverslag van Trofee De Muur.

Volgende week, zaterdag 31 mei, staat alweer de derde LM-Classic van het jaar op de agenda. Met start in Vossem kan u dan de Pro Cyclo Brabantse Parel rijden met prachtige maar soms pittige passages door de druivenstreek en Waals-Brabant. Opnieuw zijn er afstanden naar ieders keuze en op het einde kan iedereen genieten van een gratis Naqui-massage. Alle details leest u hier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s