trofee de muurNa de succesrijke start van de LM-Classics 2014 met de Willems Veranda’s Classic in Herzele zijn de verwachtingen even hoog gespannen voor de tweede proef, Trofee De Muur/Altebra in Ophasselt. Zaterdag 17 mei kan je dan prachtig fietsen door de Denderstreek en het unieke Henegouwse Pays des Collines.

Opnieuw komen zowel de cyclotoeristen als de mountainbikers aan hun trekken. Centraal staat de beklimming van de Muur en de Bosberg, maar ook tal van minder gekende hellingen met als apotheose de Congoberg in Galmaarden. De langste cyclo-afstanden doen ook het exclusieve kasteel van Houtaing bij Ath aan. Daar vindt ook de eerste bevoorrading plaats.

Trofee De Muur is een prima door Unitas Steenhuize georganiseerd evenement in en rond de bedrijfshallen van Altebra. Er is voldoende parking in de onmiddellijke buurt, heerlijk warme douches en bovenal veel sfeer. Elke deelnemer, ongeacht de afstand, ontvangt een gratis Ename en kan genieten van optredens van artiesten waaronder dit jaar de groep ‘de Helaasheid der Zingen’.

Bekijk meer informatie over Trofee De Muur

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s