jean-luc afbOm en rond het prachtige natuurdomein van Les Lacs de L’Eau D’heure wordt zowel zaterdag 21 als zondag 22 juni de Cyclo Jean-Luc Vandenbroucke verreden, meteen de vierde LM-Classic van dit seizoen. Met start en aankomst aan het Centre d’Accueil de la plate taille in Boussu-lez-Walcourt kan je zowel op zaterdag als zondag vertrekken voor 40, 60, 80, 120 of 150 km. Je doorkruist in dit unieke landschap rond de kunstmatige meren van de Samber de mooiste dorpjes van Henegouwen en Namen. De kortere afstanden zijn voor iedereen geschikt, de langere zijn een mooie uitdaging voor de geoefende wielertoerist die een totaal nieuwe streek weer leren kennen én een stempel wil verzamelen voor de LM-Classics-prijzen. Meer info op www.lacsdeleaudheure.be.

Voor uw vakantieplanning: de volgende LM-classics zijn op zaterdag 2 augustus (Heusden-Zolder), zondag 10 augustus (Grobbendonk), 21 tot en met 24 augustus (West-Vlaanderens Mooiste) en 30 augustus (Vriendschapstocht Ertvelde). Behalve in Heusden-Zolder is op alle komende LM-Classics ook gratis massage voorzien door Naqui Sports Lotions.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s