DSC_0929De LM-Classics 2014 zijn halfweg! In augustus volgen nog vier proeven en krijg je dus nog altijd de kans om drie stempels te sparen voor uw gratis LM-wielertrui, wielerbroek of sokken en handschoenen. U maakt ook kans op extra prijzen waaronder een Ridley koersfiets.
Het programma: Op zaterdag 2 augustus trekken we naar het mooie Limburg voor de Marc Wauters Classic met start en aankomst in Heusden-Zolder. Op zondag 10 augustus staat de nieuwe rit Militair Kamp Label in Grobbendonk op het programma. In Roeselare kan je van donderdag 21 tot zondag 24 augustus deelnemen aan West-Vlaanderens Mooiste. En op zaterdag 30 augustus sluiten we af met de Vriendschapstocht in Ertvelde. Voor de mooie parcours, de veilige bewegwijzering en de uitstekende bevoorrading zorgen wij, nu nog hopen op goed fietsweer én op uw deelname! Behalve in Grobbendonk kan u overal ook rekenen op een deugddoende gratis massage door Naqui Sports Lotions.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s