171214/ KBWB - BCYE
(Foto Marc Van Hecke)

Op de Belgian Cycling Youth Evening zet de Belgische wielerbond elk jaar de laureaten van de Topcompetitie, de Beker van België, de Lotto Cycling Cup, de Challenge DirectVélo, de Topcompetitie BMX en de Beker van België Trial, en de EK- en WK-medaillewinnaars in de bloemetjes.

Als partner van de Belgische Wielerbond en organisator van de LM-Classics mocht Luc Soens namens de Liberale Mutualiteit een trofee overhandigen aan Kenny Belaey, meervoudig trial-wereldkampioen (midden) en aan Fabrice Mels, wereldkampioen Eliminator in het mountainbiken (rechts).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s